Sjamanisme

Sjamanisme is al heel erg oud. Sjamanisme betekent voor mij de verbinden met de natuur, de elementen, de windrichtingen, het Universum en moeder Aarde. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij sjamane Petra van Giesbergen in Etten Leur. Petra doceert het Siberisch sjamanisme. Elk dorp had vroeger zijn eigen sjamaan. De sjamaan hielp bij alle vraagstukken die de dorpsbewoners hadden, of dat nu ging om gezondheid of om emotioneel welzijn. Tijdens mijn sjamanistische healings werk ik met geluid zoals een drum en sjamanen fluit èn met kristallen. Smudge en veren gebruik ik uiteraard ook tijdens de sjamanistische behandelingen gebruikt om te reinigen (smudgen).

sjamanisme

Soul Retrieval

Bij Soul Retrieval herstel ik verloren gegane energie van de oorspronkelijke ziel. Zielendeeltjes die door bijvoorbeeld een trauma of schokkende gebeurtenis verloren zijn gegaan, haal ik terug. Door een plotselinge schok, zoals bij een auto-ongeluk, gaat soms een deeltje verloren. Ik kan deze deeltjes terug halen en ze opnieuw inbrengen. Hetzelfde geldt voor ervaringen uit een vorig leven. Soms ontstaat er energieverlies door vloeken, zielscontracten met ouders of geliefden. Dit leidt soms tot je niet goed in je vel voelen. Als sjamaan reis je door de tijd om deze deeltjes te verzamelen en terug te brengen bij diegenen waar ze thuis horen. Dit alles gebeurt tijdens een mooi sjamanistisch ritueel met smudge, drum en kristallegging.

Power extraction

Van Power-intrusion is sprake, als er bij u een vreemde energie binnendringt. Hierdoor voelt u dat u niet zelf beslissingen neemt of daartoe niet in staat bent. Power extraction maakt dit ongedaan; het is het tegenovergestelde van Soul Retrieval. Bij Power Extraction wordt er een voor u vreemde energie uit uw systeem gehaald. Deze energie is bijvoorbeeld van een entiteit, een omgeving of overgebracht door iemand die je dierbaar is. Deze energie klampt zich vast aan je aura en je krijgt deze energie er niet zelfstandig uit. Ik help je hier graag mee.

sjamaan jolanda

Sjamanistisch Huwelijk

Voor een onvergetelijke dag in je leven bied ik de mogelijkheid tot een sjamanistische huwelijksverbinding met een zogenaamde ‘handfasting’ ceremonie. Tijdens deze ceremonie houden we een drumcirkel, roepen we de windrichtingen aan en smugde ik. Tijdens de handfasting ceremonie verbind ik de linkerpolsen van de geliefden met elkaar. Deze ceremonie gaat geheel in overleg, prijs op aanvraag en na afstemming van de wensen.

Klik hier voor de tarieven van emerald-ede.