Cupping therapie

Heb je last van cellulite?

Dan is cupping een doeltreffende aanpak!
bellabaci

De Bellabaci cupping massage is zonder cupping plekken zoals bij de traditionele cupping therapie. Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze “Cup Kiss” een cupping plek. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups. Door in het midden van de cup te knijpen en deze op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Door deze therapie worden je benen en billen weer strak en glad. Voor een optimaal resultaat is het absoluut een must om de behandeling met de Bellabaci cups en gel thuis voort te zetten.

bellabaci

Voor het beste resultaat bij cellulite raad ik je aan om thuis elke dag 5 minuten de buik, bovenbenen en/of billen te behandelen met een cup en de gel. De putjes en pijnpunten in benen en billen verdwijnen en je huid wordt strakker en soepeler. 

Op zogenaamde pijnpunten houd ik de cup minimaal 1 minuut op dezelfde plek. Na de behandeling zie je rode of paarse plekken waar de cups vast zaten. Dit is een normaal verschijnsel. De plekken verdwijnen vanzelf na een paar dagen. Deze behandeling is niet pijnlijk, maar voelt soms wel onaangenaam door de samengetrokken huid.

cupping

Bij welke klachten helpt Cupping therapie?

  • Cellulite,
  • Lipoedeem.

Klik hier voor de tarieven van Emerald-Ede.