Gelaat

Heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling, een weldaad voor uw huid!

Met een wel heel bijzondere massage
guasha gezicht

De behandeling

In de praktijk werk ik met de huidverzorgingsproducten van Botanical Beauty. De producten van Botanical Beauty zijn biologisch, 100% natuurlijk, vegan en worden niet op dieren getest.

Je gezicht wordt eerst met een speciale massage gereinigd met de heerlijk ruikende Multi Use Oil. Vervolgens worden de dode huidcellen verwijderd met een peeling op basis van dode zeezout. Daarna volgt de massage, guasha of shiatsu, en een masker, aangepast aan uw huidtype. De behandeling wordt afgesloten met de Rose water lotion, een serum en een verzorgingsproduct.

Botanical Beauty zegt: “Wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren!”

Voor het beste resultaat is het belangrijk om ook voor thuisgebruik de huidverzorgingsproducten van Botanical Beauty te kiezen.

Guasha massage

In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Vanuit de traditionele schraaptherapie is een ontspannende behandeling ontwikkeld, speciaal voor het gezicht. Deze uiterst zachte behandeling verbetert de energie-doorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in gezicht. Tevens zorgt deze behandeling voor een betere collageen-productie en worden afvalstoffen en toxines verwijderd.

De guasha gezichtsmassage geeft een betere doorbloeding. Hierdoor vermindert de pigmentering en ontstaat een strakke/gladde huid. De betere doorbloeding geeft jouw huid een gezonde kleur. De versteviging van het bindweefsel geeft uw gezicht een jongere en frissere uitstraling.

Ik stimuleer de acupressuurpunten op de meridianen in je gezicht. Daardoor heeft de behandeling ook een positieve invloed op je gezondheid. Alle reflexzones van de diverse organen worden behandeld.

Een gezichtsbehandeling met Guasha massage is zeer geschikt om lekker te ontspannen. De behandeling is ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholte-ontstekingen en andere hoofdklachten. Je gezichtshuid verbetert en bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid is deze behandeling heel geschikt.

Bij een Guasha-gezichtsbehandeling werk ik met schrapers vervaardigd uit hoorn, jade of rozenkwarts.

Je huid raakt goed doorbloed, maar wordt absoluut niet rood, zoals dat bij een normale Guasha behandeling wel het geval is.

Klik hier voor de tarieven van Emerald-Ede.