Guasha gezicht

Heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling, een weldaad voor uw huid!

Met een wel heel bijzondere massage
guasha gezicht

De behandeling

Eerst wordt uw gezicht gereinigd met een de heerlijke Facial Cleanser Cream. Vervolgens worden de dode huidcellen verwijderd met een peeling. Daarna volgt de Guasha en een masker, aangepast aan uw huidtype. De behandeling wordt afgesloten met een lotion en dag- of nachtcrème.

In mijn praktijk maak ik gebruik van de huidverzorgingsproducten van Utsukusy. De schoonheidsproducten van Utsukusy bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn eco-vriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest. Utsukusy garandeert schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit.

Schoonheidsspecialisten zeggen: “Je ziet het meteen als iemand Utsukusy gebruikt want de huid sprankelt gewoon!”

utsu02

Guasha massage

In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Vanuit de traditionele schraaptherapie is een ontspannende behandeling ontwikkeld, speciaal voor het gezicht. Deze uiterst zachte behandeling verbetert de energie-doorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in gezicht. Tevens zorgt deze behandeling voor een betere collageen-productie en worden afvalstoffen en toxines verwijderd.

De guasha gezichtsmassage geeft een betere doorbloeding. Hierdoor vermindert de pigmentering en ontstaat een strakke/gladde huid. De betere doorbloeding geeft uw huid een gezonde kleur. De versteviging van het bindweefsel geeft uw gezicht een jongere en frissere uitstraling.

Ik stimuleer de acupressuurpunten op de meridianen in uw gezicht. Daardoor heeft de behandeling ook een positieve invloed op uw gezondheid. Alle reflexzones van de diverse organen worden behandeld.

Een gezichtsbehandeling met Guasha massage is zeer geschikt om lekker te ontspannen. De behandeling is ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholte-ontstekingen en andere hoofdklachten. Ook uw gezichtshuid verbetert en bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid is deze behandeling heel geschikt.

Bij een Guasha-gezichtsbehandeling werk ik met schrapers vervaardigd uit hoorn, jade of rozenkwarts.

Uw huid raakt goed doorbloed, maar wordt absoluut niet rood, zoals dat bij een normale Guasha behandeling wel het geval is.

Klik hier voor de tarieven van Emerald-Ede.