Behandelingen

Guasha

Guasha is dè behandeling bij pijnklachten. Bij o.a. rug-, nek- en schouderklachten, hoofdpijn of migraine, fibromyalgie en tenniselleboog biedt guasha verlichting. Bij burnout en oververmoeidheid biedt deze natuurlijke schraapmethode direct verlichting. Laat je verrassen en ervaar wat guasha voor jou doet!

Ooracupunctuur

Ooracupunctuur is geschikt bij alle pijnklachten en bij hormonale storingen. Het werkt ondersteunend bij stoppen met roken, afvallen en verslavingen. Ook allergieën, luchtwegproblemen en psychische aandoeningen zijn met ooracupunctuur goed te behandelen.

guasha gezicht

Guasha gezicht

De guasha gezichtsmassage laat je huid weer stralen. Deze behandeling werkt diep ontspannend en wordt ook toegepast bij lidtekenweefsel, aangezichtspijn en diepere rimpels. De versteviging van het bindweefsel geeft uw gezicht een jongere en frissere uitstraling.

Emerald Energetics

Emerald-Energetics

Emerald Energetics is een door mij zelf ontwikkelde methode om blokkades of angsten en oude trauma’s op te lossen! Bij Emerald Energetics maak ik gebruik van het morfogenetisch veld en van de natuurlijke elementen die binnen het sjamanisme ook worden gebruikt.

fonoforese

Fonoforese-stemvork

Bij Fonoforese werk ik met stemvorken die een bepaalde frequentie hebben. Een stemvork geeft nadat hij is aangeslagen een trilling af en ons lichaam neemt deze trilling over. Hierdoor worden genezende frequenties via het gehoor en het huidoppervlak doorgegeven en worden blokkades op een zachte manier verdreven.

doterra2

doTERRA AromaTouch

De DoTERRA AromaTouch massage is absolute ontspanning. Tijdens deze massage worden maar liefst 8 verschillende essentiële oliën op een speciale wijze aangebracht. De oliën werken op ontspanning, activeren het immuunsysteem en de doorbloeding en bovendien worden alle organen gestimuleerd.

bellabaci

Cupping therapie

Cupping is dè behandelmethode voor putjes op de bovenbenen en billen. Veel vrouwen hebben er last van: cellulite, ontsierende putjes op benen en billen. Deze behandeling geeft een goede doorbloeding waardoor de benen weer mooi glad worden en stevig aanvoelen.

cellulite

Bellabaci

In de strijd tegen cellulite is het absoluut noodzakelijk de behandeling thuis dagelijks voort te zetten met de unieke cups en gels van Bellabaci. Uiteraard te koop bij Emerald-Ede. Uw benen mogen weer gezien worden!

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing

Tijdens deze behandeling pulse ik in een ritme dat volledig op uzelf is afgestemd. Door deze pulsing komt uw lichaam snel tot rust. Hierdoor kunt u spanningen op een steeds dieper niveau loslaten. Vastzittende blokkades worden als het ware los gewiegd.

sjamanisme

Sjamanisme

Tijdens mijn sjamanistische healings werk ik met geluid zoals een drum en sjamanen fluit èn met kristallen. Smudge en veren gebruik ik uiteraard ook tijdens de sjamanistische behandelingen om te reinigen.