Emerald Energetics

Bent je uit balans door onopgeloste/onverwerkte gebeurtenissen, emoties?

Emerald Energetics is een door mij zelf ontwikkelde methode om blokkades en trauma’s op te lossen!

Emerald Energetics

Emerald Energetics is gebaseerd op mijn ervaringen enerzijds met Fonoforese, Reiki, Quantum Touch, Matrix Energetics en Touch of Matrix. Anderzijds op mijn sjamanistische scholing en ervaringen, o.a. met Soul Retrieval en Power Extraction. Het is de combinatie met het sjamanisme, die de methode zo effectief maakt en als uitgangspunt neem ik hierbij steeds de 5 Natuurwetten en de leer van Dr. Hamer (Germaanse Geneeskunde).

De behandeling

Bij Emerald Energetics maak ik gebruik van het morfogenetisch veld en van de natuurlijke elementen die binnen het sjamanisme worden gebruikt. Het morfogenetisch veld, quantum veld of matrix is het telepatisch veld. Dit veld bevat informatie over de vorm van een organisme. Iedereen heeft een eigen energie-veld, dat verbonden is met het morfogenetisch veld.

Het eigen veld raakt soms uit balans door onopgeloste/onverwerkte gebeurtenissen en ervaringen, emoties of trauma’s e.d. Hierdoor ontstaan er groeven in je energieveld en vervolgens stagneert dit veld. Door middel van een eenvoudige pendelmethode met je lichaam krijg ik toegang naar diepere en onbewuste lagen, waarin ik samen met je oude blokkades en patronen opspoor en verwijder. Niet alleen blokkades uit dit leven, ook eventueel uit vorige levens en van vorige generaties. Alles is afgestemd op jouw persoon en wat zich tijdens de behandeling aandient. Je voelt je tijdens de behandeling al heerlijk ontspannen en tot rust komen.

In tegenstelling tot regressie-therapie, is het bij Emerald Energetics niet nodig om ervaringen uit het verleden opnieuw te beleven. Als met een ‘vingerklik’ wordt de oude informatie verwijderd en vervangen door positieve informatie.

Emerald Energetics is een krachtige en snel werkende manier om je weer lekker in je vel te voelen. Tijdens de behandeling laat ik in stapjes zien hoe ik werk, zodat deze behandeling voor iedereen geschikt is!

Onderga deze fantastische methode voor meer vertrouwen in jezelf!

Klik hier voor de tarieven van Emerald-Ede.