Over Emerald-Ede

Het is mijn passie om uiterlijk en innerlijk in balans te brengen

Van uiterlijke naar innerlijke schoonheid met Guasha Therapie
guasha therapie

Over Emerald-Ede en Guasha Therapie

In 2014 kwam guasha therapie door een toevallige gebeurtenis op mijn pad. Ik ben de opleiding Santai Guasha gaan doen om Santai Guasha therapeute te worden. Door mijn fascinatie voor de Guasha stenen, is Guasha therapie mijn specialisatie geworden. Niet alleen om de geweldige resultaten bij rug-, nek- en schouder-klachten. Ook bij emotionele blokkades, zoals bij trauma’s, stress en burn-out is Guasha Therapie een therapie die ècht werkt.

Het is voor mij steeds weer een uitdaging om nieuwe technieken te leren, die een aanvulling zijn op mijn behandelingen. Vanuit mijn interesse in de Traditionele Chinese Geneeskunde volgden al gauw een opleiding in Cupping, Bellabaci anti-cellulite cupping, Acupressuur en Fonoforese (stemvork-therapie).

Op dit moment ben ik nog bezig met een opleiding psychognomie (gelaatkunde). Ik zie er naar uit om dit ook in praktijk te kunnen brengen.

Elke behandeling is weer anders en blijft een uitdaging. Het geeft mij veel voldoening om mensen van hun klachten af te helpen. Het is voor mij steeds weer een kadootje, als een cliënt mij laat weten dat hij/zij van die vervelende pijn is en zich weer beter in zijn/haar vel voelt.

Daardoor kan ik zeggen dat ik dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

jolanda

De persoon achter Emerald-Ede, ben ik: Jolanda Piek. Geboren in Delft, maar ik woon al vele jaren in Ede op de prachtige Veluwe. Ik heb twee geweldige dochters en ik houd van wandelen en muziek, met name percussie. Ik speel RAV-handpan en Cajon.

Bijna 20 jaar lang behandelde ik als schoonheidsspecialiste in mijn praktijk de uiterlijke verzorging van mijn cliënten. Sinds 2011 richt ik mij op het innerlijk welzijn van mensen.