Over Emerald-Ede

Het is mijn passie om uiterlijk en innerlijk in balans te brengen

Uiterlijke en innerlijke schoonheid met Guasha Therapie en Botanical Beauty
guasha therapie

Over Emerald-Ede

In 1997 haalde ik mijn diploma Stivas Schoonheidsverzorging en startte ik mijn eigen praktijk voor huidverzorging. In de jaren daarop deed ik de voortgezette opleiding en volgde ik de Shiatsu opleiding voor gelaat en vele andere opleidingen. In 2014 kwam guasha therapie door een toevallige gebeurtenis op mijn pad. Ik ben de opleiding Santai Guasha gaan doen om Santai Guasha therapeute te worden. Door mijn fascinatie voor de Guasha stenen, is Guasha therapie mijn specialisatie geworden, niet alleen om de geweldige resultaten bij rug-, nek- en schouder-klachten, maar ook bij huidverbetering in het gelaat. Bij emotionele blokkades, zoals bij trauma’s, stress en burn-out is Guasha Therapie een therapie die ècht werkt.

Het is voor mij steeds weer een uitdaging om nieuwe technieken te leren, die een aanvulling zijn op mijn behandelingen. Vanuit mijn interesse in de Traditionele Chinese Geneeskunde volgden al gauw een opleiding in Ooraccupunctuur, Cupping, Bellabaci anti-cellulite cupping, Acupressuur en Fonoforese (stemvork-therapie). In de praktijk maak ik gebruik van de prachtige biologische huidverzorgingsproducten van Botanical Beauty, want wat je niet kunt eten, smeer je ook niet op je huid. Dus 100% natuurlijk, vergan en uiteraard dierproefvrij!

Elke behandeling is weer anders en blijft een uitdaging. Het geeft mij veel voldoening om mensen van hun klachten af te helpen. Het is voor mij steeds weer een kadootje, als een cliënt mij laat weten dat hij/zij van die vervelende pijn is en zich weer beter in zijn/haar vel voelt.

Daardoor kan ik zeggen dat ik dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

jolanda

De persoon achter Emerald-Ede, ben ik: Jolanda Piek. Geboren in Delft, maar ik woon al vele jaren in Ede op de prachtige Veluwe. Ik heb twee geweldige dochters, een kleinzoon, een lieve partner en een kat.

Mijn hobby’s zijn suppen, steppen, handpan spelen en lekker eten.

Ik zit graag met vriendinnen op een terrasje, ik hou van de zon en van de natuur!